Gangway voor cruiseschepen

Gangway voor cruiseschepen

Kunststof vloeren en zijwanden zijn een populaire keuze voor gangways voor cruiseschepen vanwege hun duurzaamheid en gemak van onderhoud. De vloeren zijn gemaakt van hard plastic en zijn bestand tegen de constante belasting van passagiers die erover lopen. De zijwanden zijn gemaakt van transparant plastic en zijn bestand tegen de zoute zeelucht en weersinvloeden. Beide zijn gemakkelijk te reinigen en vereisen geen speciale behandeling om hun glans te behouden.

Een ander voordeel van kunststof vloeren en zijwanden voor gangways bij cruiseschepen is dat ze slipvrij zijn, wat belangrijk is in een omgeving waar mensen bezig zijn met het boarden en afvaren van het schip. Dit vermindert het risico op uitglijden.

Kunststof vloeren en zijwanden zijn ook duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Dit betekent dat ze een kosteneffectieve optie zijn op de lange termijn.

Hoewel kunststof vloeren en zijwanden een goede keuze zijn voor gangways op cruiseschepen, zijn ze niet geschikt voor alle omgevingen. Ze kunnen bijvoorbeeld niet worden gebruikt in gebieden met extreme temperaturen of in omgevingen met hoge vochtigheid. Als u twijfelt of kunststof vloeren en zijwanden geschikt zijn voor uw gangway, kunt je contact met ons opnemen.