Projecten

Kunststof roosters en panelen van BFF Trading worden gebruikt voor de meest uiteenlopende grote en kleine projecten. Op deze pagina geven we u een overzicht van de meest in het oog springende. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij hebben verschillende andere voorbeelden die wij graag met u delen.

  • Trappen voor cementfabriek

    Deze cementfabriek staat langs het Noordzeekanaal en dichtbij de zeesluizen van IJmuiden. Vanwege de vaak slechte weersomstandigheden en de waterrijke omgeving zocht men naar trappen die de elementen kunnen weerstaan.

  • K(l)eurig dek op Scheveningen 72

    Rederij Cornelis Vrolijk koos voor het dek van de Scheveningen 72 (SCH72) voor roosters in de kleuren van het bedrijfslogo. Het resultaat is een mooi en vooral veilig en praktisch dek in de kleuren grijs en groen.

  • Verstelbare gangway voor cruiseschepen

    In het voorjaar van 2014 heeft onze opdrachtgever Venus & De Waard een gangway (loopbrug) opgeleverd aan KVSA. Deze verstelbare loopbrug voor cruiseschepen heeft zijn plaats gevonden bij de Felison Cruise terminal in IJmuiden. De vloeren en zijwanden zijn bekleed met kunststof roosters van BFF Trading.