Kunststof looppaden

Kunststof looppaden

klantenservice icon blauw v2

Direct contact

Bel: +31 88 2102030
Mail: info@bfftrading.nl

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over kunststof looppaden

  Looppaden worden over het algemeen toegepast in gemaasde (open) kunststof vloerdelen-roosters, al dan niet met een antislip (quartz grit) toplaag.

  Toepassing kunststof looppaden

  Kunststof looppaden worden veelal toegepast voor:

  • schepen
  • (aanleg-) steigers en vingerpieren
  • gangways
  • loopsluizen
  • bordessen
  • loopbruggen
  • leuningsystemen & hekwerken
  • industriële vloeren
  • landschaparchitectuur

  Voordelen van kunststof looppaden

  Kunststof looppaden zijn ook gemakkelijk te installeren. Ze worden meestal geleverd in één stuk, wat betekent dat er geen losse stenen of platen hoeven te worden gelegd en geen tijd hoeft te worden besteed aan het aanbrengen van cement of andere verbindingen. Dit maakt het installeren van een kunststof looppad snel en eenvoudig.

  Daarnaast vereisen kunststof looppaden weinig onderhoud. Ze hoeven alleen af en toe te worden gereinigd met water en een milde detergent om vuil en vlekken te verwijderen. Dit betekent dat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het onderhouden van uw looppad, wat het gebruik ervan gemakkelijker maakt.

  Kunststof looppaden zijn ook slipbestendig, wat ze een goede keuze maakt voor gebruik in gebieden waar het vochtig kan zijn of waar mensen snel lopen. Dit kan helpen om ongelukken te voorkomen en zorgt voor een veilige omgeving voor iedereen die het looppad gebruikt.

  Een duurzame oplossing

  Kunststof looppaden zijn een duurzame en praktische oplossing voor elke tuin of oprit. Ze zijn gemaakt van gerecycled kunststof en bieden een lange levensduur, gemakkelijke installatie en onderhoud, en slipbestendigheid.

  Een van de grootste voordelen van kunststof looppaden is hun duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele materialen zoals beton of asfalt, zullen kunststof looppaden niet barsten of afbrokkelen met de tijd. Dit betekent dat ze langer meegaan en minder vaak hoeven te worden vervangen, wat op lange termijn geld kan besparen.

  Kunststof looppaden zijn ook een milieuvriendelijke keuze, omdat ze meestal gemaakt zijn van gerecycled kunststof. Dit betekent dat ze minder afval produceren dan traditionele looppaden.

  In vele stijlen en kleuren verkrijgbaar

  Er zijn ook veel opties voor stijl en kleur als het gaat om kunststof looppaden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat u een looppad kunt kiezen dat aansluit bij het uiterlijk van uw pand, huis of tuin. Dit betekent dat u een looppad kunt kiezen dat perfect bij uw persoonlijke stijl past.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?