Leuningsystemen en hekwerken

GVK leuningsystemen en hekwerken

klantenservice icon blauw v2

Direct contact

Bel: +31 88 2102030
Mail: info@bfftrading.nl

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over GVK leuningsystemen en hekwerken

  GVK hekwerken en leuningsystemen hebben vele toepassingen in gebieden waar corrosie aanwezig is en bieden een veilige, lichte en duurzame oplossing.

  Kunststof hekwerken

  GVK hekwerken zijn een soort van omheiningen die worden gebruikt om een gebied af te bakenen of om mensen te beschermen tegen gevaarlijke of afgesloten gebieden. Ze worden vaak geïnstalleerd in tuinen, parken, zwembaden, sportvelden en andere openbare ruimtes.

  Soorten GVK hekwerken

  Er zijn verschillende soorten GVK hekwerken, zoals draadhekwerken, spijlenhekwerken en poorten. Draadhekwerken zijn gemaakt van horizontale en verticale draden die aan elkaar zijn verbonden. Deze draadhekwerken bieden een visuele afscheiding zonder het zicht te blokkeren. Spijlenhekwerken zijn gemaakt van verticale spijlen die aan een metalen frame zijn bevestigd en bieden een meer solide afscheiding. Poorten zijn gemaakt van hekwerken en kunnen worden gebruikt om de toegang tot een gebied te beperken of te verlenen.

  GVK leuningsystemen

  GVK leuningsystemen zijn een soort van handgrepen en leuningen die gebruikt worden om mensen te helpen zich te bewegen in een ruimte. Ze worden vaak geïnstalleerd in huizen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere plaatsen waar mensen extra ondersteuning nodig hebben bij het verplaatsen of bewegen.

  Soorten GVK leuningsystemen

  Er zijn verschillende soorten GVK leuningsystemen, zoals vastgeplaatste leuningen, verstelbare leuningen en draagbare leuningen. Vastgeplaatste leuningen worden bevestigd aan de muur of vloer en bieden stabiele ondersteuning voor mensen die lange afstanden afleggen. Verstelbare leuningen kunnen op verschillende hoogtes worden geplaatst en zijn handig voor mensen die afwisselend zittend en staand werken. Draagbare leuningen zijn gemakkelijk te verplaatsen en zijn geschikt voor mensen die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben, zoals tijdens het revalideren na een operatie.

  GVK leuningsystemen zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat ze kunnen worden afgestemd op de inrichting van de ruimte. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen, zodat ze jarenlang mee kunnen gaan.

  Toepassingen kunststof leuningsystemen

  • Bordessen
  • Looppaden
  • Trappen
  • Gangway
  • Waterzuiveringen
  • Loopsluizen
  • Bruggen

  MEER PRODUCTINFORMATIE?