GVK pultrusie roosters

GVK pultrusie roosters

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over GVK pultrusie roosters

  Pulltrusie roosters zijn zeer geschikt wanneer er met grote overspanning en een hoge belasting gewerkt moet worden. Pultrusie kunststof roosters worden gemaakt van glasvezelversterkt kunststof (GVK). De roosters bestaan uit getrokken kunststof draagstaven die onderling zijn verbonden door dwarsstaven van hetzelfde materiaal.

  Door deze constructie en door het gebruik van een hoog gehalte aan glasvezel zijn pultrusie GVK roosters zeer sterk en hoge brandwerendheid. Deze roosters worden met veel succes toegepast in verschillende belastende industriële omgevingen zoals petrochemische industrie en de offshore.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?

  Contact

  BFF Trading BV

  Industriestraat 16 – 1976 CV IJmuiden

  Telefoon: +31 88 2102030
  E-mail: info@bfftrading.nl

  ABSASTM International

  BFF Trading levert kunststof (GVK) roosters en panelen en andere kunststof producten zoals leuningen, hekwerken, traptreden en schopranden. Producten van BFF Trading hebben een lange levensduur en lage onderhoudskosten en zijn een duurzame en kosteneffectieve vervanging voor staal of hout.

  Laatste nieuws

  © BFF Trading BV | Privacy | Algemene voorwaarden