GVK pultrusie roosters

GVK pultrusie roosters

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over GVK pultrusie roosters

  Pulltrusie roosters zijn zeer geschikt wanneer er met grote overspanning en een hoge belasting gewerkt moet worden. Pultrusie kunststof roosters worden gemaakt van glasvezelversterkt kunststof (GVK). De roosters bestaan uit getrokken kunststof draagstaven die onderling zijn verbonden door dwarsstaven van hetzelfde materiaal.

  Door deze constructie en door het gebruik van een hoog gehalte aan glasvezel zijn pultrusie GVK roosters zeer sterk en hoge brandwerendheid. Deze roosters worden met veel succes toegepast in verschillende belastende industriële omgevingen zoals petrochemische industrie en de offshore.

  Van wanden tot plafonds en van hekwerken tot steigers. Deze toepassingen kunnen allemaal worden voorzien van kunststof roosters. GVK roosters kunnen zelfs worden voorzien van een antislip gritlaag.

  GVK roosters kunnen zwaar belast worden, doordat de GVK roosters zijn voorzien van glasfiber. Onze GVK roosters hebben een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

  Om GVK roosters zo veilig mogelijk te maken, gebruiken wij de beste materialen. Zo hebben onze GVK roosters een goede antislip werking en gebruiken wij bepaalde harstypen die bestendig zijn tegen corrosie, een hoge brandweerstand hebben en rookontwikkeling beperkt.

  Onze breed toepasbare GVK roosters zijn gemaakt van glasfiberbundels met een matrix van thermohars, waardoor een ijzersterk en slijtvast GVK rooster ontwikkeld kan worden. Door de eigenschappen van onze GVK Roosters zijn de roosters niet alleen veilig in het gebruik, ze kunnen ook worden ingezet om de veiligheid op de werkvloer te verhogen.

  Voordelen van GVK roosters

  GVK roosters zijn dus niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ook nog eens onderhoudsvrij. GVK roosters kunnen worden omschreven als een kostenbesparende oplossing voor staal en hout. Onze GVK roosters bevatten anti-slip materiaal, zodat je niet kunt uitglijden.

  Deze GVK roosters zijn daarnaast roestvrij, corrosiebestendig en bieden ook nog eens weerstand tegen brand. Door de betrouwbaarheid en kostenbesparing zijn de GVK roosters ook op de werkvloer de ideale vervanging voor metalen roosters.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?