Gootroosters

Kunststof gootroosters

BFF-Trading-Lejon-de-Boer

Direct contact

Bel: +31 88 2102030
Mail: info@bfftrading.nl

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over kunststof gootroosters

  Kunststof gootroosters zijn een uitstekend alternatief voor stalen, houten en betonnen gootroosters. Onze GVK Roosters worden vaak toegepast voor (bestaande) afvoergoten, kabelgoten en afwateringsgoten. Kunststof roosters zijn daarnaast zeer geschikt voor toepassing in industrie, havengebied, en weg- en waterbouw.

  Toepassingen kunststof gootroosters

  1. Residentiële woningen: Kunststof gootroosters zijn een populaire keuze voor woningen omdat ze licht van gewicht zijn, gemakkelijk te installeren en te onderhouden en duurzaam zijn. Ze kunnen worden gebruikt om regenwater af te voeren van daken, parkeerplaatsen, terrassen en andere gebieden.
  2. Openbare gebouwen: Kunststof gootroosters zijn ook geschikt voor gebruik in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en kantoren. Ze zijn licht genoeg om te installeren op daken van gebouwen en kunnen worden gebruikt om regenwater af te voeren van parkeerplaatsen en andere gebieden.
  3. Industriële gebouwen: Kunststof gootroosters zijn ook geschikt voor gebruik in industriële gebouwen, waar ze kunnen worden gebruikt om regenwater af te voeren van daken en parkeerplaatsen. Ze zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud, wat betekent dat ze een kosteneffectief alternatief zijn voor metalen gootroosters.
  4. Wegconstructie: Kunststof gootroosters kunnen ook worden gebruikt in wegconstructieprojecten om regenwater af te voeren van wegen, brugdekken en andere gebieden. Ze zijn licht genoeg om te installeren en vereisen weinig onderhoud, wat betekent dat ze een goede keuze zijn voor gebruik in de wegconstructie-industrie.
  5. Overheid: Ook kunnen kunststof gootroosters worden gebruikt door overheden voor toepassingen zoals het afvoeren van regenwater van stadscentra, parken en andere openbare gebieden. Ze zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud, wat betekent dat ze een kosteneffectief alternatief zijn voor metalen gootroosters.

  Voordelen van kunststof gootroosters

  kunststof gootroosters zijn licht van gewicht, wat betekent dat ze gemakkelijk te installeren en te verwijderen zijn. Bovendien zijn ze ook veel makkelijker te bewerken dan metalen gootroosters, wat betekent dat ze in een breed scala aan afmetingen en vormen verkrijgbaar zijn. Dit is handig voor situaties waarbij specifieke afmetingen of vormen vereist zijn om een goede pasvorm te garanderen.

  Een ander voordeel van kunststof gootroosters is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Ze kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtig doek of een hogedrukreiniger, en hoeven niet te worden geschilderd of behandeld om hun uiterlijk te behouden. Dit betekent dat ze weinig tot geen onderhoud vereisen, wat tijd en geld kan besparen.

  Kunststof gootroosters zijn erg sterk, chemisch resistent, en zijn licht van gewicht. BFF Trading kan elk denkbare vorm of afmeting kunststof rooster voor u zagen. Ook denken wij mee met nieuwe ontwerpen van GVK Roosters.

  Een duurzaam alternatief

  kunststof gootroosters zijn een stuk duurzamer dan metalen gootroosters. Ze zijn niet vatbaar voor roest en andere vormen van corrosie, wat betekent dat ze langer meegaan en minder vaak vervangen hoeven te worden. Bovendien zijn kunststof gootroosters ook beter bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hitte, vorst en UV-straling. Dit maakt ze bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in kustgebieden of andere locaties met een agressieve omgeving.

  Nadelen van een kunststof gootrooster

  Er zijn echter ook enkele nadelen aan het gebruik van kunststof gootroosters. Ten eerste zijn ze vaak duurder dan metalen gootroosters, hoewel de langere levensduur en lagere onderhoudskosten deze kosten op lange termijn kunnen compenseren. Bovendien zijn kunststof gootroosters ook minder stevig dan metalen gootroosters, wat betekent dat ze niet geschikt zijn voor zware toepassingen of in gebieden met een hoge voetgangers- of voertuigintensiteit.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?