Anti-slip cover panelen

Anti-slip cover panelen

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd
  Direct een scherp voorstel
  Maatwerk altijd mogelijk
  Hoge klanttevredenheid

  Glasvezelversterkte antislip cover panelen zijn speciale panelen die zijn ontworpen om een veilige en antislip oppervlakteafwerking te bieden in verschillende toepassingen. Deze panelen worden vaak gebruikt in omgevingen waar slipgevaar een risico vormt, zoals industriële faciliteiten, openbare gebouwen, loopbruggen, trappen, hellingbanen en platforms.

  Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van glasvezelversterkte antislip cover panelen:
  • Antislip oppervlak: De panelen zijn voorzien van een speciale antislipcoating (griited-bezand oppervlakafwerking) die zorgt voor een goede grip, zelfs in natte, gladde of olieachtige omstandigheden. Dit vermindert het risico op uitglijden en valpartijen, waardoor de veiligheid van mensen wordt verbeterd.
  • Glasvezelversterkte constructie: De panelen zijn gemaakt van een combinatie van glasvezelversterkte kunststof en een antislip toplaag. Dit resulteert in een duurzame en sterke constructie die bestand is tegen zware belastingen, slijtage, corrosie en extreme weersomstandigheden.
  • Gemakkelijk te installeren: Glasvezelversterkte antislip cover panelen zijn over het algemeen eenvoudig te installeren. Ze kunnen worden bevestigd op bestaande oppervlakken met behulp van geschikte bevestigingsmethoden, zoals bouten, clips of lassen.
  • Veelzijdigheid: Deze panelen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 3000×1000 en als trede 3000x350x55, in 3-4 mm diktes en patronen om aan verschillende projectvereisten te voldoen. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke toepassingen en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
  • Onderhoudsvriendelijk: Glasvezelversterkte antislip cover panelen vereisen over het algemeen minimaal onderhoud. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en milde reinigingsmiddelen, waardoor de levensduur en de prestaties worden behouden.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?