Toepassingen

Toepassingen van kunststof

Naast allerlei kunststof toepassingen als looprooster kunnen ook wanden, plafonds, kasten, ombouwen, hekwerken, steigers, parkeerterreinen, tuinen en zelfs vijvers worden voorzien van kunststof roosters. Ook traanplaat is leverbaar, voor bijvoorbeeld magazijnstellingen. De nieuwste kunststof toepassing: dichte traptreden met een antislip gritlaag.

Looppaden

Looppaden worden over het algemeen toegepast in gemaasde (open) kunststof vloerdelen-roosters, al dan niet met een antislip (quartz grit) toplaag.

Meer info

Loopsteigers

Loopsteigers worden over het algemeen toegepast in gemaasde mini-mesh (19×19) kunststof vloerdelen-roosters, al dan niet met een antislip (quartz grit) toplaag.

Meer info
Kunststof roosters

Gootroosters

Kunststof gootroosters zijn een uitstekend alternatief voor stalen, houten en betonnen gootroosters.

Meer info

Vloeren

Voor vloeren kan worden gekozen uit open of gesloten roosters in diverse hoogtes. Zelfs traanplaat en vloerdelen zijn mogelijk.

Meer info

Wanden/ombouw

Je zou er niet zo snel aan denken, maar kunststof roosters zijn uitstekend geschikt als tussenwand, zijwand, ombouw of kast.

Meer info

Trappen

Kunststof traptreden in standaard afmetingen of wanneer gewenst op maat gemaakt.

Meer info

Plafonds

Prachtig om te zien, goedkoop en praktisch in het gebruik. Waar een vloer is, is meestal ook een plafond.

Meer info

Kunststof constructies / ladders

Naast roosters, profielen, panelen en traptreden zijn er meer GVK producten verkrijgbaar, zoals ladders en putdeksels.

Meer info

GVK leuningensystemen en hekwerken

GVK hekwerken en leuningensystemen hebben vele toepassingen in gebieden waar corrosie aanwezig is en bieden een veilige. lichte en duurzame oplossing.

Meer info
GVK afschermroosters

Afscherming

Door de eigenschappen zijn de roosters niet alleen veilig in het gebruik, ze kunnen ook worden ingezet om de veiligheid op de werkvloer te verhogen.

Meer info