Loopsteigers

Kunststof loopsteigers

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over kunststof loopsteigers

  Kunststof loopsteigers worden over het algemeen toegepast in gemaasde mini-mesh (19×19) kunststof vloerdelen roosters, al dan niet met een antislip (quartz grit) toplaag.

  Toepassingen van kunststof loopsteigers

  • Jachthavens
  • Waterbouw
  • Constructiebedrijven
  • Watersportvereniging
  • Recreatiegebieden
  • Steigers
  • Havengebieden

  Kunststof loopsteigers zijn populair

  Kunststof loopsteigers zijn een populaire keuze voor bouwprojecten vanwege hun duurzaamheid, lage onderhoudskosten en gebruiksgemak. In tegenstelling tot traditionele loopsteigers gemaakt van hout of metaal, zijn kunststof loopsteigers gemaakt van polymeermaterialen die bestand zijn tegen rot, corrosie en schade door weersinvloeden.

  Soorten kunststof loopsteigers

  Er zijn verschillende soorten kunststof loopsteigers op de markt, met elk hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Sommige zijn gemaakt van polyethyleen, een sterk en duurzaam polymeer dat bestand is tegen krassen en deuken. Andere zijn gemaakt van polypropyleen, een flexibeler polymeer dat goed bestand is tegen hoge temperaturen en chemische stoffen.

  Voordelen van kunststof loopsteigers

  Een van de voordelen van kunststof loopsteigers is dat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk te verplaatsen. Dit is vooral handig op projecten waarbij de loopsteiger vaak moet worden verplaatst of op verschillende verdiepingen moet worden gebruikt. Bovendien zijn kunststof loopsteigers ook gemakkelijk op te stellen en te demonteren, wat tijd en moeite bespaart.

  Veiligheid voorop

  Kunststof loopsteigers zijn ook veilig in gebruik, met gladde oppervlakken en stevige handgrepen om te voorkomen dat werknemers uitglijden of vallen. Sommige kunststof loopsteigers hebben zelfs ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, zoals hekken en leuningen om te voorkomen dat werknemers van de loopsteiger vallen.

  Duurzaam ondernemen

  Naast hun duurzaamheid en gebruiksgemak, zijn kunststof loopsteigers ook een milieuvriendelijke keuze. Ze zijn gemaakt van recyclebare materialen en kunnen na gebruik opnieuw worden gerecycled, wat helpt om afval te verminderen en de afhankelijkheid van grondstoffen te verminderen.

  Een loopsteiger op maat

  BFF Trading heeft zich gespecialiseerd in kunststof roosters en panelen. Maatwerk is hierbij altijd mogelijk en geen uitdaging gaan wij uit de weg. Tegen een scherpe prijs maken wij graag een voorstel voor u op maat.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?