Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over kunststof bevestigingsmateriaal

  Een kunststof rooster moet stevig worden bevestigd om schuiven en draaien tegen te gaan. Het bevestigen wordt kinderlijk eenvoudig met deze bevestigingsclips en -klemmen. Materiaal: RVS 316.

  Uit voorraad leverbaar

  • J-clip: Voor het bevestigen en borgen van de zijkanten van het rooster aan de ondergrond. Geschikt voor kunststof roosters met mazen 38 x 38 mm.
  • M-clip: Voor het bevestigen van roosters aan de onderliggende (dragende) constructie. Geschikt voor kunststof roosters met mazen 38 x 38 mm.
  • Disc-clip: Voor het vastzetten van onderklemmen. Geschikt voor alle maten kunststof roosters.
  • Standaard klem: Vooral geschikt voor roosters met nauwe mazen.
  • Onderklem: Voor verschillende maasgroottes en roosterdiktes.
  • 50 mm 50×50 ISO Concave

  MEER PRODUCTINFORMATIE?