GVK zwaarlast roosters

GVK zwaarlast roosters

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over GVK zwaarlast roosters

  Kunststof zwaarlastroosters (high load capacity) worden met name gebruikt in omstandigheden met een zeer zware belasting. De roosters zijn uitermate geschikt voor chemische, agressieve en corrosieve omstandigheden.

  Toepassing GVK roosters

  GVK roosters worden veel toegepast in vloeren, trappen, bruggen en verschillende soorten platformen. GVK roosters zijn zeer sterk, veelzijdig, hebben weinig onderhoud nodig en kunnen tegen zware omstandigheden.

  Onze GVK roosters zijn GVK roosters zijn gemakkelijk en snel te monteren. Kunststof roosters hebben een lange levensduur, zijn chemische resistent en hebben een relatief gering gewicht. Bekijk ook een onze GVK molded roosters, GVK afschermroosters of GVK roosters voor steigers.

  Extra zware belasting

  Het GVK zwaarlastrooster wordt op dezelfde manier gemaakt als het molded rooster (lagen glasvezels, omgoten (molded) met een polyester of vinylester hars). Het rooster heeft een optimale treksterkte in twee richtingen en is daarmee geschikt voor extra zware (verkeers-) belasting. Zelfs een vorkheftruck kan hij dragen.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?