GVK gesloten roosters

GVK gesloten roosters

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over GVK gesloten roosters

  Een GVK gesloten rooster kan worden gebruikt als een dicht oppervlak nodig is, bijvoorbeeld om doorlekken te voorkomen en kan zwaar worden belast. De roosters zijn onderhoudsvrij en hebben dezelfde eigenschappen als de open roosters: brandwerend, corrosiebestendig, sterk, licht in gewicht, veilig en eenvoudig op maat te maken en te monteren. Overspanningen tot 1200 mm zijn haalbaar.

  Er wordt gebruik gemaakt van Glasvezel vertserkte kunststof (GVK). Deze GVK roosters worden vervaardigd door glasvezel en hard te combineren.

  Standaard anti-slip

  De GVK gesloten roosters worden standaard geleverd met een quartz grit (anti-slip) toplaag en in de kleuren grijs of zwart. GVK roosters kunnen zeer breed worden toegepast, zo kunnen GVK roosters worden geïmplementeerd op trappen, plafonds en zelf jachthavens.

  GVK Roosters met gesloten dek

  Gesloten GVK roosters worden in een mal gegoten. Het is een composiet glasvezels die laagsgewijs zijn omgegoten met hars. Deze GVK roosters hebben een optimale sterkte en zijn zeer slijtvast. De roosters kunnen tegen zware omstandigheden en veel gewicht.

  Van looppaden tot panelen en van hekwerken tot afschermroosters. Deze toepassingen kunnen allemaal worden voorzien van kunststof roosters. GVK roosters kunnen zelfs worden voorzien van een  laag met antislip. Zo sta je stevig op een sterk GVK rooster.

  GVK roosters kunnen tegen zware omstandigheden, door het kwalitatief hoogwaardige materiaal. GVK roosters van BFF Trading gaan lang mee en zijn kostenefficiënt ten opzichte van hout en staal.

  Als je kiest voor de GVK roosters van BFF Trading, kies je voor een betrouwbaar en robuuste oplossing. GVK roosters beperken namelijk rookontwikkeling, zijn bestendig tegen corrosie en diverse chemische stoffen.

  De GVK roosters van BFF Trading zijn toepasbaar voor allerlei doeleinden. Ze zijn gemaakt van sterke materialen en zijn zeer slijtvast. Deze rooster bevorderen de veiligheid op de werkvloer en zijn duurzaam.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?