Vloeren

Kunststof vloeren

Vraag een offerte aan

  Op voorraad = Morgen geleverd

  Levering kan via onze eigen transporteur of via die van u. U mag het zeggen. Afhalen is ook mogelijk. Als u laat weten wanneer u komt, dan leggen wij de roosters voor u klaar.

  Direct een scherp voorstel

  In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren uw offerte in uw mailbox. Door slimme inkoop hebben wij altijd voorraad en kunnen wij u een scherpe prijs garanderen.

  Maatwerk altijd mogelijk

  U kunt uw aanvraag direct doen via het contactformulier op deze pagina. Wilt u eerst overleg of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons, dan denken wij met u mee.

  Hoge klanttevredenheid

  Wij zijn een betrouwbare partner en leveren snel en voor een scherpe prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we streven altijd naar de allerbeste service.

  Over kunststof vloeren

  Als je een kunststofvloer gaat kopen is het belangrijk dat je een vloer kiest die past bij jouw ruimte. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van unieke kunststof vloeren. Onze vloeren zijn duurzaam en veilig. Voor vloeren kan worden gekozen uit open of gesloten roosters in diverse hoogtes. Zelfs traanplaat en vloerdelen zijn mogelijk.

  Kunststof vloeren in diverse varianten

  Kunststof vloeren zijn razend populair. In ieder magazine kom je ze tegenwoordig wel tegen. Onze kunststof vloeren hebben een uniek karakter en zijn zeer stijlvol. Kunststof vloeren zijn waterbestendig en er is bijna geen onderhoud voor nodig.

  Wat zijn kunststof vloeren?

  Kunststof vloeren zijn gemaakt van synthetische materialen, zoals vinyl, laminaat of linoleum. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en duurzaam, wat betekent dat ze een lange levensduur hebben en niet snel slijten. Ze zijn ook waterbestendig, wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals keukens en badkamers.

  Er zijn een paar verschillende soorten kunststof vloeren die gebruikelijk zijn, elk met hun eigen unieke eigenschappen:

  • Vinyl vloeren: Vinyl vloeren zijn gemaakt van PVC en zijn een van de meest populaire soorten kunststof vloeren. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te installeren en verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren. Ze zijn ook zacht onder de voeten en dempen geluid goed, wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in woningen.
  • Laminaatvloeren: Laminaatvloeren zijn gemaakt van verschillende lagen synthetisch materiaal, met een toplaag van hard plastic die is bedrukt met een houten patroon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en komen in een breed scala aan stijlen en kleuren, wat betekent dat ze een populaire keuze zijn voor huizen en bedrijven.
  • Linoleumvloeren: Linoleumvloeren zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals lijnolie, hars, houtmeel en kleurpigmenten. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Ze zijn ook hypoallergeen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met allergie├źn.

  Waar worden kunststof vloeren gebruikt?

  Kunststof vloerdelen worden gebruikt voor:

  • kranen
  • tussenvloeren, platforms en bordessen
  • beurzen, productie- en opslagruimten
  • vlonders en veranda’s
  • scheepsvloeren
  • bezinkbekkens en lekbakken
  • parkeerterreinen
  • en zelfs vijvers

  Kunststof vloeren zijn een populaire keuze voor zowel huizen als bedrijven, vanwege hun duurzaamheid, gemak en esthetische waarde. Ze komen in een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen, wat betekent dat er altijd wel een optie is die bij uw smaak en behoeften past. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat kunststof vloeren zijn, hun voordelen en wat u moet weten voordat u er een aanschaft.

  Voordelen van kunststof vloeren

  • Duurzaamheid: Kunststof vloeren zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan als ze goed onderhouden worden. Ze zijn bestand tegen krassen, vlekken en slijtage.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Kunststof vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en vereisen weinig meer dan periodiek stofzuigen of dweilen.
  • Esthetische waarde: Kunststof vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen, wat betekent dat er altijd wel een optie is die bij uw smaak en interieur past.
  • Comfort: Sommige kunststof vloeren, zoals vinyl, zijn zacht en comfortabel onder de voeten. wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in woningen. Ze kunnen ook goed dempen geluid, wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in appartementen of op bovenverdiepingen.
  • Waterbestendigheid: Veel kunststof vloeren, zoals vinyl en linoleum, zijn waterbestendig, wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals keukens en badkamers. Dit maakt ze ook geschikt voor gebruik in kantoren of bedrijfsruimtes waar de vloer vatbaar is voor wateroverlast.

  MEER PRODUCTINFORMATIE?