Kunststof roosters

Kunststof Roosters

Onze breed toepasbare roosters worden gemaakt van een composiet van glasfiberbundels met een matrix van thermohars. Door de combinatie van deze stoffen ontstaat een sterk en slijtvast kunststof rooster uit één stuk met een uitstekende treksterkte in twee richtingen en een bewezen resistentie tegen corrosie en chemische stoffen. Ook heeft het materiaal sterk brandwerende eigenschappen. Een optionele quartz-grit laag geeft het materiaal een goede antislip-werking.

GVK molded roosters

Kunststof (molded) looproosters van BFF Trading zijn geschikt voor vloeren, gangen, looppaden, wandelpaden, gangways en bordessen.

Meer info

GVK pultrusie roosters

GVK pultrusie roosters zijn zeer sterk en worden met veel succes toegepast in de petrochemische industrie en de offshore.

Meer info

GVK zwaarlast roosters

Zwaarlastroosters (HLC) worden met name gebruikt in omstandigheden met zeer zware belasting en zijn geschikt voor zware corrosieve omstandigheden.

Meer info

GVK gesloten roosters

Een gesloten rooster wordt toegepast als een dicht oppervlak nodig is, bijvoorbeeld om lekken te voorkomen. Overspanning tot 1200 mm is haalbaar.

Meer info

GVK steigerroosters

Kunststof looproosters van BFF Trading zijn geschikt voor vloeren, gangen, looppaden, wandelpaden, gangways en bordessen.

Meer info

GVK Afschermroosters

Deze roosters zijn een uitstekende industriële afscheiding en bieden een kostenbesparing in verschillende branches.

Meer info

Standaardmaten

Kunststof roosters van BFF Trading zijn verkrijgbaar in verschillende standaard maten. Het meeste is uit voorraad leverbaar.

Meer info

Maatwerk

Zoekt u een afwijkende maat kunststof rooster of heeft u een uitdagend project? Wij draaien ons hand er niet voor om.

Meer info